Bouw jij zelf jouw Bruiloft DJ website of Trouwwebsite met WordPress?

WordPress Webshop Thema

Een webshop maken met WordPress? Als je de basis van WordPress beheerst, kan jij dit aan de hand van de handleiding WordPress Webshop in 5 stappen zelf. Technisch gezien. Ben je op zoek naar een WordPress Webshop Thema om te gebruiken (of als basis te nemen) voor jouw WordPress Webshop? Hier een aantal opties!

In principe is elk WordPress Theme met een sidebar en goed opgebouwde menustructuur te gebruiken voor jouw WordPress Webshop.

Ben je op zoek naar een eCommerce-uiterlijk, zonder daar zelf teveel handwerk aan te hebben?

Maak het jezelf makkelijk, koop een professioneel Theme bij WooThemes. WooThemes is de ontwikkelaar van WooCommerce, en biedt een aantal prachtige WordPress Webshop Thema’s aan. Je kunt vervolgens plug-and-play direct aan de slag met jouw WordPress Webshop Thema!

 

Reacties

 1. Bas,

  Met de stelling ‘In principe is elk WordPress Theme met een sidebar en goed opgebouwde menustructuur te gebruiken voor jouw WordPress Webshop.’ daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik heb nu 2 thema’s met sidebar en goed opgebouwde menustructuur getest. Beiden zien er anders uit dan gewenst. Bij de één schiet de webshoppagina ver voorbij de linkerkantlijn, bij de ander is de afbeelding onscherp.
  Ik ga nog een thema uitproberen, maar anders wordt het dan toch een andere webshop plugin. Jammer, want het ziet er goed uit.
  Mocht je nog een tip hebben……ik hoor het graag.

 2. Beste Bas, met interesse heb ik je 6 stappen webshop-document gelezen. Het instellen van de BTW is inmiddels iets veranderd trouwens.
  Nu kom ik op deze pagina en merk dat een van je links het niet doet, nl. deze:
  Check de WordPress Webshop Thema’s van WooCommerce hier »
  Ik krijg de foutmelding ‘Company is blocked’

Laat wat van je horen

*