Bouw jij zelf jouw Bruiloft DJ website of Trouwwebsite met WordPress?

Blijvend meer verkeer met plugin “Subscribe to Comments”

Amsterdam, september 2013 – Eén van de redenen om te bloggen is om jouw klanten of bezoekers loyaal te “maken”. Als je actief schrijft en reacties op jouw schrijven ontvangt, dan is er een methode om jouw lezers, en reageerders actiever te betrekken bij jouw blogartikelen: Subscribe to Comments.

Bezoekers kunnen bij een blogbericht waarop zij reageren aangeven of zij op de hoogte gehouden willen worden van reacties op het artikel.

Installatie van de eenvoudige plugin Subscribe to Comments is eenvoudig:

Onder elk artikel waarbij reacties toegestaan zijn kan de bezoeker aangeven of het ontvangen van notificaties per e-mail wenselijk is:
Screen Shot 2013-09-23 at 12.57.47 AM

Stel:

  • 50% van de reageerders geeft aan graag op de hoogte te blijven;
  • 50% van de mensen die een notificatie ontvangen bezoeken het artikel opnieuw;

Als je op een artikel enkele tientallen reacties ontvangt, dan kan deze methode leiden tot het in stand houden van een discussie die – soms – zelfs jaren duurt. Goed voor de zoekmachine, goed voor continu bezoek aan het artikel op jouw site en vaak komen bezoekers op deze manier met elkaar in contact.

Bedank de bezoekers die regelmatig reageren op jouw artikelen

Extra tip: bedank de mensen die regelmatig reageren op jouw website af en toe met een persoonlijk berichtje. Zij maken jouw site een leukere plek, voor jou én voor anderen. Dat is absoluut een bedankje waard!