Bouw jij zelf jouw Bruiloft DJ website of Trouwwebsite met WordPress?

Met WordPress een krachtige website maken als bruiloft DJ

Als bruiloft DJ wil je natuurlijk een professionele website hebben die je diensten op een aantrekkelijke manier presenteert. Een website kan een krachtig instrument zijn om jezelf te promoten en potentiële klanten te overtuigen. In dit blogartikel zullen we bespreken hoe je met behulp van WordPress een website kunt maken als bruiloft DJ. We zullen kijken naar de content die je op je website moet hebben, de functionaliteiten die je nodig hebt en als voorbeeld zullen we de website van bruiloft DJ de NachtArchitect gebruiken.

Een pakkende introductie en over ons-pagina

De eerste indruk is belangrijk, dus zorg ervoor dat je een pakkende introductie hebt op je homepage. Vertel kort en krachtig wat jouw unieke stijl en aanpak als bruiloft DJ is. Daarnaast is een goed geschreven “Over ons”-pagina essentieel. Hier kun je jezelf voorstellen, je ervaring delen en vertellen waarom stellen voor jou als DJ moeten kiezen.

Voorbeeld: Neem een kijkje op mijn DJ website de NachtArchitect om te zien hoe ik mezelf voorstel d.m.v. een aantal slimme artikelen.

Diensten en repertoire

Op je website moet je duidelijk vermelden welke diensten je aanbiedt als bruiloft DJ. Denk aan zaken zoals het draaien van muziek tijdens de receptie, het verzorgen van een spetterende openingsdans of het creëren van een geweldige sfeer op de dansvloer. Daarnaast kun je een lijst of voorbeelden geven van het repertoire dat je beheerst, zoals verschillende muziekgenres en specifieke verzoeknummers die je kunt spelen.

Voorbeeld: Bekijk de pagina “Artiestenkeuze voor je trouwfeest” op de NachtArchitect-website om te zien hoe zij hun diensten presenteren en advies geven over het kiezen van de perfecte artiest voor een trouwfeest.

Portfolio en referenties

Potentiële klanten willen graag zien wat je in het verleden hebt gedaan en wat anderen over je te zeggen hebben. Voeg daarom een portfolio toe waarin je foto’s en video’s van eerdere optredens laat zien. Daarnaast kunnen referenties en recensies van tevreden klanten een enorme meerwaarde bieden. Laat zien dat je betrouwbaar en professioneel bent.

Contactinformatie en boekingsformulier

Zorg ervoor dat je contactinformatie, zoals je e-mailadres en telefoonnummer, duidelijk vermeldt op je website. Het is ook handig om een boekingsformulier toe te voegen, zodat potentiële klanten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen om meer informatie te vragen of je meteen te boeken.

Voorbeeld: Kijk op de “Boeken” pagina van de NachtArchitect-website om direct contact op te nemen of een boekingsaanvraag in te dienen.

Met WordPress kun je gemakkelijk een professionele website creëren die je als bruiloft DJ helpt je diensten te promoten en jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Gebruik de bovengenoemde elementen als inspiratie en pas ze aan jouw eigen stijl en diensten aan. Laat je website stralen en zorg ervoor dat potentiële klanten niet kunnen wachten om jou als DJ voor hun bruiloft te boeken!