Bouw jij zelf jouw Bruiloft DJ website of Trouwwebsite met WordPress?

Aan de slag met Facebook en WordPress? Download hét gratis Facebook eBook!

WordPress en Facebook zijn twee krachtige en zeer verschillende platforms die nog niet vaak genoeg in één zin genoemd worden. Waar Facebook in Nederland lang een recreatief imago heeft gehad zien steeds meer bedrijven brood in de mogelijkheden die Facebook te bieden heeft.

Jouw eigen weblog, website of webwinkel hebben is te gek. Je kunt er bedrijven op bouwen, jouw bestaande producten of dienstverlening mee uitbreiden of gewoon ontzettend veel plezier aan beleven. Bezoekers op jouw site, weblog of webwinkel maken het hebben ervan nog leuker en, als je het handig aanpakt: lucratiever.

Bezoekers zijn echter vaker níet op jouw site dan wél op jouw site.

Een site waar op moment van schrijven 500 miljoen mensen gemiddeld 23 uur per maand doorbrengen is Facebook. Daaronder bevindt zich ongetwijfeld een steeds groter deel van jouw doelgroep.

Een stap om een weblog of flexibele website op basis van WordPress in te zetten hebben veel bedrijven genomen. Deze website, weblog of webwinkel versterken met relevant Facebook-gebruik kán hier een prima aanvulling op zijn.

Trainer en ondernemer Vincent Smit heeft een praktisch eBook geschreven over Facebook. Met Vincent werk ik regelmatig samen in de rol van WordPress-trainer (onder andere ten behoeve van de opleiding Social Media Manager).

In dit eBook neemt Vincent je aan de hand mee langs alle basiselementen van Facebook:

  • Waarom je Facebook simpelweg niet kunt negeren als bedrijf;
  • In welke volgorde je het beste aan de slag kan gaan met Facebook;
  • Wat je moet weten voordat ik een profiel aanmaakt;
  • Waarvoor je Facebook onder andere kan voor gebruiken;
  • Hoe een profiel en fanpages eruit zien op Facebook;
  • Hoe je aan nieuwe vrienden komt op Facebook;
  • Hoe je het voor elkaar krijgt dat mensen jou een uitnodiging sturen;
  • Overige basishandelingen, do’s & don’t.

Download dit Gratis eBook van Vincent Smit en ontdek wat Facebook voor jouw WordPress website, organisatie, product of dienst kan betekenen.

En als je toch bezig bent: deel dit artikel op Twitter, LinkedIn of … Facebook!

Heb jij mooie cases waarin je WordPress succesvol met Facebook combineert? Krabbel hem onder dit bericht!

Reacties

  1. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan Twitter. Maar het valt niet te ontkennen dant Facebook een groter bereik heeft. Een ‘internationaal’ netwerk is inderdaad simpeler te realiseren met Facebook is mijn mening…

Laat wat van je horen

*